2021-09-29 05:00Pressmeddelande

Niam anställer inom HR och finans

Hanna Bedinger & Joakim SöderlundHanna Bedinger & Joakim Söderlund

Niam utökar sitt team på huvudkontoret i Stockholm med Hanna Bedinger som Head of Human Resources och Joakim Söderlund som Legal Counsel & Tax Specialist.

Hanna Bedinger har under de senaste åren arbetat med HR på Datscha men också som HR-konsult för Niam. Dessförinnan jobbade hon inom Strongholdkoncernen i flera år. Den 15 november tillträder Hanna rollen som Head of Human Resources på Niam.

”Jag har följt Niams arbete under en längre tid och ser mycket fram emot att nu bli en del av detta starka team. Den kompetens och det driv som finns på Niam är imponerande och en stor del i bolagets framgång. I min roll hoppas jag kunna stärka dessa egenskaper ytterligare och skapa ett ännu tydligare fokus kring HR-området.” säger Hanna Bedinger.

Joakim Söderlund kommer från Wistrand Advokatbyrå där han flera år jobbat för Niam. Den 27 september tillträder han rollen som Legal Counsel & Tax Specialist.

Niam har det senaste året haft en transaktionsintensiv period med totalt ~€2,1 miljarder i försäljning och ~€520 miljoner i förvärv, vilket har varit ett resultat av och anledning till ett förstärkt team. Niam fortsätter att växa på samtliga marknader och har idag 87 anställda.

För mer information, vänligen kontakta:
Rikard Henriksson, Managing Partner
+46 8 5175 85 63, Rikard.Henriksson@niam.com Om Niam AB

Niam är en av norra Europas ledande fondförvaltare med fokus på investeringar inom fastigheter och infrastruktur. Sedan start 1998 har Niam erbjudit institutionella investerare möjlighet att genom sina fonder investera i den nordiska fastighetsmarknaden. Med stor erfarenhet och expertis ligger vårt fokus på att identifiera och genomföra förbättringar som skapar de bästa fastigheterna för våra hyresgäster och samhällena där de är belägna med målet är att tillgodose både dagens och framtidens behov. De senaste 23 åren har Niam investerat i fastigheter till ett värde överstigande €11,5 miljarder och förvaltar idag ett fastighetsbestånd om cirka €2,4 miljarder. Niam Infrastructure fokuserar på hållbara investeringar inom förnyelsebar energi, transport och telekom i Norden och norra Europa. Plattformens första fond koncentrerar sig på små till medelstora investeringar med fokus på aggregering av flera mindre tillgångar samt riskreduktion i primärt hållbar infrastruktur. Niam har fler än 85 anställda med kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Luxemburg. För mer information besök gärna www.niam.se.


Kontaktpersoner

Rikard Henriksson
Managing Partner
Rikard Henriksson