2020-09-02 07:15Pressmeddelande

Niam utökar sitt fastighetsbestånd med 149 bostäder i Danmark

Niam har ingått ett bindande avtal om köp av 149 lägenheter i Farum Kaserne och Nærheden, strax utanför Köpenhamn i Danmark. Bostäderna är uppdelade på tre fastigheter och lägenheterna är moderna och av mycket hög kvalitet.

Portföljen förvärvades från 2E Group och Niam tar den 1 oktober över de första 44 bostäderna medan de resterande 105 enheterna byggs och kommer levereras succesivt under det kommande året.

Michael Berthelsen, Country Manager Danmark, säger, “Dessa högkvalitativa bostäder i attraktiva områden kommer vara ett bra tillskott till vår fastighetsportfölj och vi tror att de kommer utgöra ett attraktivt erbjudande till våra hyresgäster.”  

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Michael Berthelsen, Country Manager Danmark, Niam AB
+45 21 32 33 55, michael.berthelsen@niam.com

För ytterligare information om Niam, vänligen kontakta:
Jennifer Andersson, Acting Managing Partner
+46 8 5175 85 59, jennifer.andersson@niam.com

Niam är norra Europas ledande fondförvaltare inom fastighetsinvesteringar och förvaltar ett fastighetsbestånd om cirka €3,6 miljarder. Vi erbjuder finansiella investerare möjlighet att investera i de nordiska marknaderna genom våra fonder. Niam grundades 1998 och har sedan start investerat i fastigheter till ett värde överstigande €10,8 miljarder. Niam har fler än 65 anställda med kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Luxemburg. För mer information besök gärna www.niam.se.


Om Niam AB

Alla anställda på Niam är med och skapar vår framgång. Vi lägger stolthet i att vara en bra samarbetspartner till våra hyresgäster, investerare och lokalsamhället. Sedan starten 1998 har vi konsekvent levererat toppresultat genom alla fastighetscykler. Idag är vi en av Nordens största privata fastighetsägare med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Köpenhamn, Helsingfors, Oslo och Luxemburg.


Kontaktpersoner

Jennifer Andersson
Managing Partner
Jennifer Andersson