2020-02-03 07:03Pressmeddelande

Niam köper handelsplatsen #Bernstorp

Niam har förvärvat handelsplatsen #Bernstorp utanför Malmö. Anläggningen består av fyra fastigheter om drygt 48 500 kvm uthyrningsbar area med 16 hyresgäster där de största är Bauhaus, City Gross, Elgiganten, Leos Lekland och Jula. På handelsplatsen färdigställs för närvarande två nya restauranger för McDonald’s och KFC. Säljare är Aberdeen Standard Investments.

Fredrik Jonsson, VD på Niam säger, “Vi är glada över att ha förvärvat en väl fungerande handelsplats med en stark hyresgästmix. Aberdeen Standard Investments i samarbete med RED har lyckats väl i att utveckla #Bernstorp till en långsiktigt attraktiv handelsplats väl positionerad på Malmömarknaden”.

För mer information, vänligen kontakta:
Fredrik Jonsson, VD, Niam AB
+46 8 5175 85 23, fredrik.jonsson@niam.se

För mer information om Niam, vänligen kontakta:
Jennifer Andersson, COO, Head of Investor Relations & Business Development
+46 8 5175 85 59, jennifer.andersson@niam.se

 

Niam är norra Europas ledande fondförvaltare inom fastighetsinvesteringar och förvaltar ett fastighetsbestånd om cirka €3,6 miljarder. Vi erbjuder finansiella investerare möjlighet att investera i de nordiska marknaderna genom våra fonder. Niam grundades 1998 och har sedan start investerat i fastigheter till ett värde överstigande €10,6 miljarder. Niam har 67 anställda och kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo och Köpenhamn. För mer information besök gärna www.niam.se.


Om Niam AB

Alla anställda på Niam är med och skapar vår framgång. Vi lägger stolthet i att vara en bra samarbetspartner till våra hyresgäster, investerare och lokalsamhället. Sedan starten 1998 har vi konsekvent levererat toppresultat genom alla fastighetscykler. Idag är vi en av Nordens största privata fastighetsägare med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Köpenhamn, Helsingfors och Oslo.