2020-12-10 19:00Pressmeddelande

Niam fyller handelsplatsen #BERNSTORP i Arlöv

#BERNSTORP#BERNSTORP

Niam välkomnar Lager 157 och Dogman som nya hyresgäster på handelsplatsen #BERNSTORP i Arlöv utanför Malmö. Niam förvärvade fastigheten våren 2020 och har sedan dess aktivt arbetat med att utveckla handelsplatsen. Efter uthyrningarna är handelsplatsen #BERNSTORP nästintill fullt uthyrd till en stark hyresgästmix.  

”Vi upplever ett stort intresse för #BERNSTORP, från såväl handlare som besökare, och vi är väldigt glada för att Lager 157 och Dogman väljer att etablera sig på #BERNSTORP. Det är två starka butikskoncept som kompletterar befintligt utbud och utökar handelsplatsens erbjudande. Vi ser många nya och spännande butikskoncept på handelsplatsen och fortsätter nu arbetet att utveckla #BERNSTORP ytterligare.” säger Victor Wettergren, Fund Manager på Niam.

Lager 157 hyr ca 2 200 kvm och butiken öppnar i slutet av februari 2021. Dogman öppnade sin butik 1 november 2020 och hyr ca 1 050 kvm.

#BERNSTORP är en attraktiv handelsplats, väl positionerad på Malmömarknaden och består av fyra fastigheter om drygt 48 500 kvm uthyrningsbar area.

Johanna Winther, operativ chef på Lager157 säger, “Vi ser mycket fram emot att öppna vår nya butik på #BERNSTORP och få erbjuda handelsplatsens besökare vårt breda utbud. Vi upplever att vi fått ett ökat förtroende hos kunderna avseende sortimentet och att butikskonceptet i stora lokaler med egna entréer är väldigt uppskattat - både som shoppingupplevelse och för smidig paketutlämning.” 

”Vår övertygelse om att #BERNSTORP skulle bli Malmöregionens framtida nordliga Handelsdestination kan vi nu konstatera har bekräftats. Handelsplatsen går från klarhet till klarhet och vi är både stolta och glada över vårt fortsatta samarbete med Niam i form av kommersiella utvecklare för området.” säger Ronald Rico, vd på RED. 

RED ansvarar för det kommersiella arbetet och utveckling av lokaler på #Bernstorp och har i samarbete med Newsec Asset Management och Niam förhandlat avtalen med hyresgästerna. 

För mer information, vänligen kontakta:
Victor Wettergren, Fund Manager, Niam AB
+46 8 5175 85 25, victor.wettergren@niam.com

Niam är en av norra Europas ledande fondförvaltare inom fastighetsinvesteringar och förvaltar ett fastighetsbestånd om cirka €3,7 miljarder. Vi erbjuder finansiella investerare möjlighet att investera i de nordiska marknaderna genom våra fonder. Niam grundades 1998 och har sedan start investerat i fastigheter till ett värde överstigande €11 miljarder. Niam har fler än 70 anställda och kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Luxembourg. För mer information besök gärna www.niam.se.


Om Niam AB

Alla anställda på Niam är med och skapar vår framgång. Vi lägger stolthet i att vara en bra samarbetspartner till våra hyresgäster, investerare och lokalsamhället. Sedan starten 1998 har vi konsekvent levererat toppresultat genom alla fastighetscykler. Idag är vi en av Nordens största privata fastighetsägare med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Köpenhamn, Helsingfors, Oslo och Luxemburg.


Kontaktpersoner

Victor Wettergren
Fund Manager
Victor Wettergren