2021-01-07 12:18Pressmeddelande

Niam avyttrar fastighet i Roskilde

Kontors- och detaljhandelsfastighet i centrala Roskilde, DanmarkKontors- och detaljhandelsfastighet i centrala Roskilde, Danmark

Niam har avyttrat en kontors- och detaljhandelsfastighet på Algade i centrala Roskilde, ca 40 minuter från centrala Köpenhamn. Fastigheten, om cirka 10 000 kvm, är en prestigefylld fastighet på Roskildes bästa huvudgata.

Michael Berthelsen, Country Manager Denmark på Niam, säger, ”Under våra sju år som ägare har vi framgångsrikt förvaltat denna moderniserade kontors- och handelsfastighet med en varierad mix av hyresgäster. Vi överlämnar nu tillgången till den lokala investeraren och utvecklaren MM Properties som kommer fortsätta förvalta fastigheten väl. Framöver kommer Niam fortgå att vara aktiv inom alla segment på den danska fastighetsmarknaden”.

Marc Møller, VD & grundare MM Properties, säger, ”Vi vill tacka säljaren och mäklaren för en bra process i samband med transaktionen. Vi ser fram emot köpet och är ödmjuka över uppgiften att förvalta och vidareutveckla fastigheten under de kommande åren”.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Michael Berthelsen, Country Manager Denmark, Niam AB
+45 21 323 355, michael.berthelsen@niam.com  

För ytterligare information om Niam, vänligen kontakta:
Rikard Henriksson, Managing Partner
+46 8 5175 85 63, rikard.henriksson@niam.com

Niam är en av norra Europas ledande fondförvaltare inom fastighetsinvesteringar och förvaltar ett fastighetsbestånd om cirka €3,7 miljarder. Vi erbjuder finansiella investerare möjlighet att investera i de nordiska marknaderna genom våra fonder. Niam grundades 1998 och har sedan start investerat i fastigheter till ett värde överstigande €11 miljarder. Niam har fler än 70 anställda i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Luxemburg. För mer information besök gärna www.niam.se.

 Om Niam

Alla anställda på Niam är med och skapar vår framgång. Vi lägger stolthet i att vara en bra samarbetspartner till våra hyresgäster, investerare och lokalsamhället. Sedan starten 1998 har vi konsekvent levererat toppresultat genom alla fastighetscykler. Idag är vi en av Nordens största privata fastighetsägare med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Köpenhamn, Helsingfors, Oslo och Luxemburg.


Kontaktpersoner

Michael Berthelsen
Country Manager Denmark
Michael Berthelsen