2007-11-16 14:47Pressmeddelande

Johan Berfenstam blir Head of Acquisitions på Niam

Johan Berfenstam har rekryterats till tjänsten som Head of Acquisitions på Niam. Han tillträder tjänsten i maj nästa år. Johan kommer närmast från en tjänst som Regional Director inom Skanska Property Poland och var dessförinnan Chef Affärsutveckling/Transaktion inom Skanska Fastigheter Stockholm.

– Johan kommer att jobba fokuserat med att hitta affärer på den svenska marknaden och är en välkommen förstärkning av ackvisitionsteamet, säger Johan Bergman, VD på Niam.


För mer information, kontakta:
Johan Bergman, Managing Director, Niam AB +46 8 5175 8500
Felicia Wipp, Communication Manager, Niam AB +46 8 5175 8529Niam
Niam är norra Europas ledande private equity-företag inom fastigheter. Niam erbjuder finansiella investerare hög avkastning genom investeringar i fonder som placerar i alla typer av fastigheter. Fonderna är uppbyggda och förvaltade i egen regi. Sedan företaget grundades 1998 har fastigheter till ett totalt värde om ca 36 miljarder kronor förvärvats av Niams fonder eller tillsammans med internationella fastighetsfonder. Idag äger Niams fonder fastigheter till ett värde av ca 15 miljarder kronor.


Om Niam AB

Niam grundades 1998 och är idag en ledande fastighetsfondförvaltare i Norden med kontor i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Vi anser att vår styrka är våra medarbetare och vår framgång är beroende av att attrahera och utveckla de skickligaste människorna i branschen. Kort sagt... Niam är dess anställda. Vår strävan är att arbeta med de bästa i branschen inom fastigheter i Norden. Vi värdesätter och vill betona våra starka och långvariga relationer med ledande institutionella investerare, Europeiska banker, hyresgäster, kommuner och det lokala samhället. Våra mest seniora medarbetare har ett snitt på över 26 års erfarenhet inom branchen. Det är denna sammansättning av kunskap som vi anser gör oss till en given samarbetspartner.