2024-01-08 08:38Nyheter

Pressinbjudan: Niam och Scandic - Byggplatsvisning av nytt hotellkoncept i Värtahamnen

Pressinbjudan byggvisning 16 jan.Pressinbjudan byggvisning 16 jan.

 

16 januari bjuder Niam och Scandic in till byggplatsvisning av ett nytt hotellkoncept i Värtahamnen.

 

Varje år passerar 4,5 miljoner stockholmare och turister Värtahamnen och det nya hotellkonceptet, en gemensam satsning av Niam och Scandic, är ett viktigt projekt inom stadens vision att öppna upp och skapa ett levande gaturum i hamnområdet.

 

Entréplanet får en restaurang för 340 gäster och högst upp i huset skapas en skybar öppen för allmänheten. Här finns även en wellness-avdelning.

 

Hotellet öppnar i juni 2024 men redan nu bjuds media in att ta del av planerna och konceptet.

 

På plats finns talespersoner från såväl Scandic som Niam och pressträffen inleds med frukost i den blivande skybaren på 17:e våningen. Efter frukost med tillhörande presentation följer en guidad byggplatsvisning. Hotellet har, som hela Värtahamnen, fokus på hållbarhet.

 

Varmt välkommen!

 

Datum: Tisdag 16 januari

Tid: 9.00 - 10.00

Plats: Hangövägen 29, Värtahamnen

 

O.s.a senast 10 anuari till liza@balodis.se

För bokning av intervjuer vänligen kontakta: Lotta Balodis, lotta@balodis.se, 070 483 62 25.

 


Om Niam AB

Niam är en av norra Europas ledande fondförvaltare med fokus på investeringar inom fastigheter och infrastruktur. Sedan start 1998 har Niam erbjudit institutionella investerare möjlighet att genom sina fonder investera i den nordiska fastighetsmarknaden. Med stor erfarenhet och expertis ligger vårt fokus på att identifiera och genomföra förbättringar som skapar de bästa fastigheterna för våra hyresgäster och samhällena där de är belägna med målet är att tillgodose både dagens och framtidens behov. Niam har ca 100 anställda med kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Luxemburg. För mer information besök gärna www.niam.se