2023-06-02 13:04Nyheter

Pressinbjudan: Bonnier Fastigheter och Niam först att byggstarta i Värtahamnen

Hangö med takterrassHangö med takterrass

Välkommen till spadtag 19 juni!

Niam och Bonnier Fastigheter bjuder måndagen den 19 juni klockan 12.00 in till spadtag för det nya kvarteret Hangö. De två kontorsprojekten i direkt anslutning till hamnen, är först ut att byggstartas inom den nya detaljplanen.

Förutom Niam och Bonnier Fastigheter deltar Stockholms stad för att berätta om utvecklingen och hur det kommer att vara att arbeta i Stockholms nya, hållbara innerstadsstadsdel.

På plats för att berätta om kvarteret och projekten finns Tomas Hermansson, vd Bonnier Fastigheter, Hans Lisserkers, projektutvecklingschef Niam samt Staffan Lorentz projektchef i Norra Djurgårdsstaden, Stockholms stad.

Varmt välkommen!

Datum: 19 juni klockan 12.00 – 13.00
Plats: Hangövägen 29, Värtahamnen
O.s.a: senast den 14 juni till info@niam.seOm Niam

Niam är en av norra Europas ledande fondförvaltare med fokus på investeringar inom fastigheter och infrastruktur. Sedan start 1998 har Niam erbjudit institutionella investerare möjlighet att genom sina fonder investera i den nordiska fastighetsmarknaden. Med stor erfarenhet och expertis ligger vårt fokus på att identifiera och genomföra förbättringar som skapar de bästa fastigheterna för våra hyresgäster och samhällena där de är belägna med målet är att tillgodose både dagens och framtidens behov. De senaste 24 åren har Niam investerat i fastigheter till ett värde överstigande €12 miljarder och förvaltar idag ett fastighetsbestånd om cirka €3 miljarder. Niam Infrastructure fokuserar på hållbara investeringar inom förnyelsebar energi, transport och telekom i Norden och norra Europa. Plattformens första fond koncentrerar sig på små till medelstora investeringar med fokus på aggregering av flera mindre tillgångar samt riskreduktion i primärt hållbar infrastruktur. Niam har ca 100 anställda med kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Luxemburg. För mer information besök gärna www.niam.se.


Kontaktpersoner

Hans Lisserkers
Head of Project Development
Hans Lisserkers