2022-10-05 07:50Nyheter

Niam rekryterar Tobias Brynjer

Tobias Brynjer NiamTobias Brynjer Niam

Niam anställer Tobias Brynjer som Director Acquisitions i Sverige. Tobias har nära 25 års erfarenhet av fastighetstransaktioner i Norden och kommer närmast från Arctic Securities. Han tillträdde sin nya tjänst den 26 september.

– Med Tobias gedigna erfarenhet, förmåga att generera affärer och goda rykte kommer vi ytterligare kunna stärka våra möjligheter att identifiera och genomföra attraktiva transaktioner för våra investerare. Niam är en aktiv aktör i alla konjunkturer och tillsammans med Tobias ser vi stor potential framöver trots dagens utmanande ekonomiska klimat, säger Daniel Andersson, Head of Acquisitions Niam.

Tobias Brynjer har spenderat nära 25 år på rådgivningssidan där han bland annat varit Head of Real Estate Corporate Finance på investmentbanken Arctic Securities och innan dess arbetat med större fastighetstransaktioner på CBRE och Leimdörfer. På Niam förstärker han acquisitions-teamet och blir en naturlig länk mellan köpare och säljare.

–  Det är med stor glädje som jag ansluter till Niams team i Stockholm. Niam har en marknadsposition, ett renommé och en meritlista som få aktörer kan matcha – vilket avkastning och återkommande investerare är tydliga bevis för. Marknadsnärvaro, anpassningsbarhet och kvalitet är viktiga ledord för mig och jag ser verkligen fram emot att få bidra till Niams fortsatta utveckling och många roliga affärer, säger Tobias Brynjer.Om Niam AB

Niam är en av norra Europas ledande fondförvaltare med fokus på investeringar inom fastigheter och infrastruktur. Sedan start 1998 har Niam erbjudit institutionella investerare möjlighet att genom sina fonder investera i den nordiska fastighetsmarknaden. Med stor erfarenhet och expertis ligger vårt fokus på att identifiera och genomföra förbättringar som skapar de bästa fastigheterna för våra hyresgäster och samhällena där de är belägna med målet är att tillgodose både dagens och framtidens behov. De senaste 24 åren har Niam investerat i fastigheter till ett värde överstigande €12 miljarder och förvaltar idag ett fastighetsbestånd om cirka €3 miljarder. Niam Infrastructure fokuserar på hållbara investeringar inom förnyelsebar energi, transport och telekom i Norden och norra Europa. Plattformens första fond koncentrerar sig på små till medelstora investeringar med fokus på aggregering av flera mindre tillgångar samt riskreduktion i primärt hållbar infrastruktur. Niam har ca 100 anställda med kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Luxemburg. För mer information besök gärna www.niam.se.


Kontaktpersoner

Daniel Andersson
Head of Acquisitions Sweden
Daniel Andersson